• Diëtistenpraktijk ToV! - in regio West-Friesland en Flevoland. Gecombineerde Leefstijl Interventie, Kinderdiëtist

2021 goed starten?

Allereerst allemaal de beste wensen voor 2021! We gaan ervoor dat we dit jaar steeds weer een beetje meer kunnen en dat corona verder op de achtergrond raakt. Dit is voor ons nu ook nog lastig voor te stellen maar we gaan ervoor.

Een nieuw jaar betekend vaak ook goede voornemens! Helaas geldt voor veel voornemens dat deze na een aantal weken al weer in de prullenbak belanden. Maar een nieuw jaar; nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het is nooit te laat om aan een gezond voedingspatroon en leefstijl te werken. Dit hoeft natuurlijk niet perse te zijn om gewicht te verliezen maar je fitter voelen of minder klachten van bijvoorbeeld je darmen kan ook een doel zijn.

Wij helpen je graag om dit doel te bereiken! Dit kan zowel individueel als in een groep.

Annelies biedt in Enkhuizen en Lelystad groepsbegeleiding aan door middel van de COOL training. Dit 2-jarig traject wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar, in 2 jaar heb je zowel groepsbijeenkomsten als individuele afspraken. Kijk voor alle informatie op onze website. In Enkhuizen zijn nog een paar plekjes vrij voor de groep die binnenkort start. Heb je interesse neem dan contact met ons op!

Voor individuele begeleiding kan je bij ons terecht op verschillende locaties, namelijk; Lelystad, Enkhuizen, Hoorn, Oosterblokker en Hoogwoud.

Wil jij een goede start maken met je voeding en leefstijl in 2021? Dan staan wij voor je klaar.

Heeft u nog vragen over dit nieuws artikel