• Diëtistenpraktijk ToV! - in regio West-Friesland en Flevoland. Gecombineerde Leefstijl Interventie, Kinderdiëtist

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

GLI staat voor Gecombineerde Leefstijl Interventie. Er zijn verschillende aanbieders van de GLI’s. Als uitgangspunt hebben alle programma’s dat ze je een begeleidingstraject van 2 jaar aanbieden met als doel blijvende leefstijlverandering. De COOL is zo’n programma aanbieder van de GLI.

De COOL (Coaching Op Leefstijl) wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Het eigen risico wordt niet opgemaakt.

COOL wordt gegeven in Lelystad en Enkhuizen.

Wat is COOL

COOL is een groepsprogramma waarin je 2 jaar lang begeleiding krijgt van mij, Annelies (diëtist-leefstijlcoach). We starten altijd met een intakegesprek om de motivatie en bereidbaarheid tot inzet te achterhalen. Als de groep een grootte heeft van ongeveer 12 personen kunnen we van start.

Houdt er rekening mee dat tussen het aanmelden bij mij en de start een paar weken kunnen zitten. Er zijn binnen het 2-jarig begeleidingstraject 16 groepsbijeenkomsten en 6 individuele gesprekken. Ook vindt er een eindgesprek plaats. De data van deze groepsbijeenkomsten worden ruim van tevoren aan je doorgegeven.

Voor wie is de COOL

COOL is voor alle mensen van 18 jaar en ouder die;

  • Een BMI 25 hebben met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten of diabetes of

  • Een BMI 30 hebben

  • En voldoende gemotiveerd zijn

Hoe meld ik mij aan

Je hebt een verwijsbrief nodig van de huisarts of internist om deel te mogen nemen aan de COOL. Als je deze al in je bezit hebt, kun je contact met mij opnemen via mail of telefoon voor een intakegesprek. Ook als er nog andere vragen zijn kun je contact met mij opnemen.

De COOL (Coaching Op Leefstijl) wordt vergoed vanuit de basisverzekering.