• Diëtistenpraktijk ToV! - in regio West-Friesland en Flevoland. Gecombineerde Leefstijl Interventie, Kinderdiëtist

Dag van de diëtist

19 september is het de dag van de diëtist. Voor ons de eerste keer dat wij onze eigen praktijk hebben. Mooi moment om even bij stil te staan.
Bijna een jaar geleden hebben wij de keuze gemaakt een eigen praktijk te starten. Wij werden aan het denken gezet door een reorganisatie bij onze werkgever. Dit was geen fijne tijd maar wat heeft het ons veel gebracht!
Wij zijn ontzettend blij dat we de stap hebben gewaagd en ook zeer tevreden met hoe het nu gaat. Na een periode van voorbereiding is de praktijk gestart op 1-5-2020. Wij hebben al veel mensen kunnen begeleiden bij het aanpassen van het voedingspatroon. Wij willen dan ook de mensen die zich zelf hebben aangemeld maar ook onze verwijzers bedanken voor deze vliegende start!
Wat wij zo mooi aan ons werk vinden?
Annelies: “Mijn passie is om mensen te helpen een gezondere leefstijl te krijgen. Dit heeft zijn tijd nodig en vraagt veel geduld en aandacht. Een helpende hand bieden door te coachen, motiveren en stimuleren vind ik fijn om te doen.”
Annemiek: “Een kleine verandering in de voeding kan soms al een groot verschil maken op bepaalde klachten. Stap voor stap iemand begeleiden in dit traject is mooi om te doen. Volwassenen zetten zelf deze stap, kinderen komen samen met hun ouders. Bij kinderen en hun ouders is het fijn om te zien dat de motivatie vaak sterk is, hierdoor kunnen we stappen maken in de goede richting”
Als diëtist draag je bij aan de kwaliteit van leven, dat is iets waar wij erg blij van worden!

Heeft u nog vragen over dit nieuws artikel