• Diëtistenpraktijk ToV! - in regio West-Friesland en Flevoland. Gecombineerde Leefstijl Interventie, Kinderdiëtist

Diëtist en Leefstijlcoach

Annelies is naast diëtist ook leefstijlcoach. Een waardevolle aanvulling op het vak. Juist de combinatie van die twee maakt het werk uitdagend en leuk. Het ene moment heb ik iemand in mijn spreekkamer die een energie- en eiwitrijk dieet nodig heeft vanwege ondergewicht. Het andere moment iemand die al jaren worstelt met overgewicht. Deze afwisseling maakt mijn werk dankbaar en mooi.

Het mooie van leefstijlcoach zijn en het aanbieden van de GLI-COOL, is dat je veel meer facetten in het veranderingsproces meemaakt met de cliënt. Twee jaar lang mag ik de mensen begeleiden op weg naar een gezondere leefstijl. Hierin zijn veel up momenten zichtbaar, maar ook zeker de down momenten.

Juist van die down momenten leer je weer veel. Het fijne is dat de mensen de tijd krijgen om te veranderen. Elk stapje is er één richting het einddoel! Het is een leerproces, je kijkt in die 2 jaar wat je anders zou willen en maakt plannen hoe je dit wilt gaan doen.

Durf jij ook in die spiegel te kijken? En wil je ook meedoen met het GLI-COOL traject in Lelystad of Enkhuizen? Je hebt een verwijsbrief van je huisarts nodig en een goede motivatie 😊.

Heeft u nog vragen over dit nieuws artikel