• Diëtistenpraktijk ToV! - in regio West-Friesland en Flevoland. Gecombineerde Leefstijl Interventie, Kinderdiëtist

Slimmer West-Friesland van start!

Leuk nieuws! In samenwerking met sport- en fysiocentrum Mobilito en Praktijk Oefentherapie Hoorn gaan wij aan de slag met de gecombineerde leefstijl interventie (GLI) Slimmer!

Wilt u de weg in slaan naar een gezondere leefstijl?

Bij Slimmer West-Friesland bent u aan het juiste adres. Slimmer is een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Het is een begeleidingstraject van 2 jaar met als doel blijvende leefstijlverandering.

U krijgt 2 jaar begeleiding van een diëtist, fysiotherapeut/(slaap) oefentherapeut en een leefstijlcoach. Het eerste half jaar is intensief, daarna bekijkt u samen hoe u uw gezonde leefstijl kan blijven volhouden.

Praktijk Oefentherapie Hoorn, sport- en fysiotherapie Mobilito en Diëtistenpraktijk ToV gaan van start met Slimmer in West-Friesland

Wat kunt u verwachten?

  • U volgt een wekelijkse groepsles van de fysiotherapeut/oefentherapeut gedurende eerste 6 maanden. U begint rustig en bouwt de beweging geleidelijk op.
  • U heeft een aantal afspraken met de diëtist in het eerste half jaar
  • Om de goede leefstijl te behouden krijgt u 1,5 jaar begeleiding van een leefstijlcoach, met extra aandacht voor slaap en ontspanning
  • U maakt kennis met beweegmakelaar/buurtsportcoach, hij/zij geeft u informatie over beweegactiviteiten bij u in de buurt
  • Extra ondersteuning door middel van online ondersteuning en oefeningen

Vergoeding

Slimmer wordt volledig vergoed door de zorgverzekering, het wordt niet verrekend met het eigen risico. Het is wel belangrijk dat u een verwijsbrief van de huisarts heeft!

Bent u klaar om uw leefstijl te veranderen?

Neem dan contact met ons op!
Plan een (vrijblijvende) afspraak via Diëtistenpraktijk ToV
06-21442071 of info@dietistenpraktijktov.nl

Banner Slimmer WF 2021

Heeft u nog vragen over dit nieuws artikel