• Diëtistenpraktijk ToV! - in regio West-Friesland en Flevoland. Gecombineerde Leefstijl Interventie, Kinderdiëtist

Stagiaire Boaz aan de slag!

Per september loopt Boaz bij ons stage! Boaz is een 4e jaars student en bezig met zijn eindstage. Boaz loopt stage bij ons tot en met januari en zal met name aanwezig zijn in Lelystad en Oosterblokker.

Hoi, ik ben Boaz Aarsman en ik woon in Almere.

Ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding voeding en diëtetiek op de HvA in Amsterdam. Naast mijn opleiding geef ik ook les als gediplomeerd personal trainer bij een sportschool in Almere. Ik ben geïnteresseerd in voeding, het menselijk lichaam en gezondheid en de combinatie daarvan.

In mijn spaarzame vrije tijd vind ik het leuk om mij met het poedercoaten van auto, motor en brommer onderdelen bezig te houden.

Heb je een vraag aan Boaz? Stel deze dan gerust!

Dietistenpraktijk ToV stage

Heeft u nog vragen over dit nieuws artikel