• Diëtistenpraktijk ToV! - in regio West-Friesland en Flevoland. Gecombineerde Leefstijl Interventie, Kinderdiëtist

Tov Extra traject

Wil jij extra begeleiding tussen de afspraken door? Dan is ToV Extra wat voor jou! Bij ToV Extra maken we gebruiken van een Sinque monitor. Sinque geeft je een voorspelling wat jouw gewicht de komende 2 weken zal doen als je je huidige leefstijl voortzet. We kunnen daardoor snel bijsturen wanneer de wijzer niet het gewenste resultaat aangeeft. Lees hieronder alles over het ToV Extra traject. 

Stress vrij naar een gezonder gewicht

We gaan dus aan de slag met een Sinque monitor. Deze monitor zit in het pakket en blijft jou eigendom. Het is de bedoeling dat je minimaal 4x per week op deze monitor gaat staan. Zelf zie je het gewicht niet, maar het wordt doorgestuurd naar het systeem. Hoe meer metingen hoe beter de Sinque wijzer kan voorspellen wat de trend is van jouw gewicht voor de komende 2 weken. Kortom: ga je zo door, dan zal je afvallen, stabiel blijven of aankomen.

Als professional kunnen we met je meekijken en bijsturen waar nodig. We kunnen jouw persoonlijke plan aanpassen zodat het je lukt om je doelen te bereiken.

Extra ondersteuning tussen de afspraken

Het fijne aan ToV Extra is dat we je tussen de afspraken door beter kunnen begeleiden. Wij kijken met je mee en geven je tips wanneer dit nodig is. De Sinque wijzer geeft aan wat jouw trend is voor het gewicht de komende 2 weken. Wanneer je ziet dat je aankomt of stabiel blijft, dan is dat teken om (weer) in actie te komen en je leefstijlplan weer op te pakken.

Via de app ontvang je ook 2-3 keer per week een bericht. Dit kan informatief zijn, maar is ook bedoeld om je te motiveren en je aan het denken te zetten.

Met ToV Extra laat jij je niet misleiden door de getallen op de weegschaal!

Hoe ziet het traject eruit?

  • 4 maanden persoonlijke begeleiding
  • Je gaat minimaal 4x per week op de Sinque monitor staan
  • 5 individuele afspraken bij de diëtist (1 intake en 4 vervolgafspraken)
  • Extra ondersteuning tussen de afspraken (telefonisch/mail/whatsapp)
  • Sinque wijzer: voorspelling van de gewichtstrend voor de komende 2 weken
  • Persoonlijke adviezen om jou doel te kunnen bereiken
  • Stress vrij werken naar een gezonder gewicht en jou leefstijldoelen

Kosten

De kosten van dit traject zijn €559, een deel hiervan (ongeveer €230) kan vergoed worden via de zorgverzekering. Jij betaalt zelf dan aan ons €329,-.
Dit is inclusief de Sinque monitor, deze is jouw bezit en en blijft ook bruikbaar na het traject.

Na 4 maanden kan je er voor kiezen dit zelf voort te zetten of onder begeleiding te blijven voor €47,50 per maand, dit is exclusief een fysieke afspraak. Wil je dit niet, dan kan je de monitor en Sinque wijzer wel blijven gebruiken, alleen kijken wij niet meer met je mee.